Kasvorefleksologia, Helsinki


Mitä on Dien Chan Zone kasvorefleksologia?

Refleksologiassa hoidetaan kehoa sen ulkopinnasta, käyttäen hyväksi hermoston toimintaa. Dien Chan Zone on aluperin perinteinen Vietnamilainen refleksologia, jota on viimeiset 20 vuotta kehitetty Italiassa länsimaiselle asiakkaalle sopivaksi hoitomuodoksi.

Dien Chan Zone kasvorefleksologialla on laajat hoitovaikutukset. Sillä voidaan hoitaa esimerkiksi ruoansulatusongelmia, kuukautiskiertoon ja hedelmällisyyteen liittyviä ongelmia, unettomuutta, stressiä, tuki- ja liikuntaelinten sairauksia, migreeniä ja päänsärkyjä jne.

Hoito on miellyttävä, syvästi rentouttava ja erittäin tehokas. Hoito tehdään kasvojen alueelle ja on aina kivuton. Asiakas makoilee lämpimässä peiton alla selällään, ja koska hoito tehdään kasvojen alueelle, ei ole tarvetta riisuuntua. Hoito suoritetaan hiljaisuudessa, keskustelemme hoitoa ennen ja sen jälkeen.

Hoito on aina henkilökohtaisesti räätälöity asiakkaalle ja se tehdään konsultaation perusteella. Koska refleksologia on parhaimmillaan silloin, kun sitä voidaan käyttää säännöllisesti, asiakas saa hoidon jälkeen myös kirjallisen ohjeistuksen, miten voi itse halutessaan jatkaa ja tehostaa hoidon vaikutuksia kotona.

Hoito on erittäin hyvä vaihtoehto akupunktiolle neulapelkoisille ja se sopii hyvin myös nuorille ja lapsille, jotka jaksavat makoilla paikoillaan tarvittavan ajan.

Taina Alakulppi on tällä hetkellä ainoa Suomessa tätä hoitoa tarjoava terapeutti.

Huomaathan:

Hoito ei ole sopiva mielialalääkityksellä olevalle henkilölle. Hoitoa ei voida suorittaa kasvojen alueelle, jossa on botoxia tai täyteaineita. Kuukautiskiertoon liittyviä ongelmia ei voida hoitaa jos asiakkaalla on käytössä kierukka tai hormonaalinen ehkäisymenetelmä.