Lääkäriasema Sofianova

 

Monipuoliset hoitomme tarjoavat sinulle tilaisuuden panostaa hyvinvointiisi ja terveyteesi. Yhdistämme perinteisen lääketieteen tietotaidot ja täydentävien hoitojen antamat mahdollisuudet potilaittemme parhaaksi. Meillä kohtaat kiireettömässä ilmapiirissä kokonaisvaltaisen ja luotettavan ammattitaidon. 

Helsingin keskustassa jo vuodesta 1998.

Tervetuloa!

Voit seurata meitä myös Facebookissa

 
 

Tutustu henkilökuntaamme

Sofianovan henkilökunta palvelee sinua varmalla ammattitaidolla. Riveistämme löytyy usean eri alan pitkäaikaisia ammattilaisia. 

Lue lisää → 

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa
Simonkatu 12A. Ajanvarauksemme on auki
ma-to klo 10 - 18 ja pe klo 10-15.

Yhteystietomme ja hinnasto →


 

Ajankohtaista

Taloyhtiössämme on tällä hetkellä hissiremontti, minkä vuoksi hissi ei valitettavasti ole käytössä 20.6.2019 saakka. Huomioithan, että tänä aikana meille kulku tapahtuu portaitse.

———————————— 

Voit varata meille hoitoajan myös puhelimitse, 09-6126520. TERVETULOA!

 
 
Kuva: freepik.es, javi_indy.

Kuva: freepik.es, javi_indy.

 
 

_________________________

Haluaisitko työskennellä kanssamme?

Aina silloin tällöin meille avautuu paikkoja myös uusille ammatinharjoittajille ja otamme mielellämme avoimia hakemuksia vastaan. Jos olet luontaisterapioiden rautainen ammattilainen ja olisit kiinnostunut työskentelemään ammattitaitoisessa ja iloisessa tiimissämme, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: sofianova@kolumbus.fi.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, ammattitaidostasi, elämäntilanteestasi ja miksi haluaisit juuri meidän tiimimme jäseneksi?

 
 

 

Sivut päivitetty: 28.05.2019