Lääkäriasema Sofianova

 

Monipuoliset hoitomme tarjoavat sinulle tilaisuuden panostaa hyvinvointiisi ja terveyteesi. Yhdistämme perinteisen lääketieteen tietotaidot ja täydentävien hoitojen antamat mahdollisuudet potilaittemme parhaaksi. Meillä kohtaat kiireettömässä ilmapiirissä kokonaisvaltaisen ja luotettavan ammattitaidon. 

Helsingin keskustassa jo vuodesta 1998.

Tervetuloa!

Voit seurata meitä myös Facebookissa

Elokuussa Sofinovassa aloittaa uusi Rosenterapiahoitoja antava Rabbe Thomasson.

 
 

Tutustu henkilökuntaamme

Sofianovan henkilökunta palvelee sinua varmalla ammattitaidolla. Riveistämme löytyy usean eri alan pitkäaikaisia ammattilaisia. 

Lue lisää  

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa
Simonkatu 12A. Ajanvarauksemme on auki
ma-to klo 10 - 18 ja pe klo 10-15.

Yhteystietomme ja hinnasto →


 

Ajankohtaista

 

Hei sinä Rosen-terapeutti!

Lääkäriasema Sofianova hakee uutta Rosen-terapian osaajaa joukkoonsa.

Lääkäriasema Sofianova hakee edelliselle, meillä kaksikymmentä vuotta toimineelle Rosen-terapeutille hyvän ammattitaidon omaavaa jatkajaa. Olemme saaneet iloksemme pitää myös Rosen-metodia runsaassa luontaisempien hoitomuotojen palvelutarjonnassamme koko historiamme ajan, parisenkymmentä vuotta. Nyt emme haluaisi, että se keskeytyy.

Koska olemme lääkäriasema, niin virallisen terveydenhuollon pohjakoulutus voisi olla etu, mutta ei kuitenkaan ehdoton välttämättömyys.

Toivoisimme, että uusi ammatinharjoittaja voisi aloittaa työnsä elokuusta alkaen. Tarjoamme mahdollisuutta työskennellä 1-2 päivänä viikossa.

Jos innostuit, niin ole yhteydessä joko s-postitse sofianova@kolumbus.fi tai  puhelimitse 0409620652.

Ystävällisin terveisin,

Merja Riska, vastaava lääkäri ja homeopaatti

 

*********

 

VAUVAHIERONNAN PERUSKURSSI
Vauvahieronta on parhaimmillaan ”sanatonta viestintää” vauvan ja vanhemman välillä. Kurssilla opit tulkitsemaan oman vauvasi viestejä monipuolisesti ja herkästi. Opit IAIMn (International Association of Infant Massage) vauvahierontarutiinin ja muutamia hyödyllisiä vyöhyketerapian perusasioita. Lisäksi kurssilla saa vertaistukea vauva-arjen iloista ja suruista!


Aika: kolme x 1,5 tuntia
(Ma) 22.1., 29.1. ja 5.2.2018 klo 12.00-13.30.


Paikka: Lääkäriasema Sofianova


Hinta: 83€ (sis. opetuksen, materiaalit, teen ja keksit).

 

*********

 

 
 
brush-96240_1280.jpg
 
 

TAIDETERAPIAPÄIVÄ:

Voimavaroja arkeen kuvallisen ilmaisun keinoin

Meissä on paljon käyttämättömiä voimavaroja, jotka ovat kiireen keskellä unohtuneet, tai emme ole niitä edes tunnistaneet.   Tule etsimään voimavarojasi intuitiivinen maalaaminen avulla on oivallinen tapa lähteä tutkimaan itseään ja ammentamaan sisimmästämme piileviä voimavaroja käyttöömme. Ryhmässä maalataan ja keskustellaan kuvan tekemisen nostattamista tunteista. Taiteellista osaamista et tarvitse. Lopputulos ei ole tärkeä, vaan se miltä maalaaminen on tuntunut ja mitä tunteita se on meissä herättänyt. Työskentely ryhmän kesken on luottamuksellista ja jokainen osallistuu itselleen sopivalla tavalla.

Kokoonnumme la 25.11.17 klo 10-15
Lääkäriasema Sofianovan tiloissa, Simonkatu 12 A, Helsinki. Ryhmän vetäjänä toimii taideterapeutti, johtamisen valmentaja Elina Jalonen.

Ryhmään mahtuu 8 henkilöä. Päivän hinta 75 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja teetarjoilun pikkupurtavan kera.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset:
elina@oivaltaen.fi tai 040-174 9232. 
www.oivaltaen.fi  

Ilmoittautumalla heti, varmistat paikkasi ryhmässä.

 Olet sydämellisesti tervetullut!

                           **************
 
 

 

Sivut päivitetty: 28.03.2018