Sauli Siekkinen

Lääketieteen lisensiaatti, yleislääketieteen erikoislääkäri, homeopaatti, antroposofisen ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija.

"Anna minun auttaa sinua pysymään terveenä"
Terveys on yksi elämän rikkauksista. Usein ymmärrämme sen vasta, kun menetämme sen. Olen itsekin kokenuttämän ja siksi haluan auttaa Sinua. Minua motivoi ohje: "Mitä haluatte ihmisten tekevän teille, tehkää samoin heille".

Olen saanut avun homeopatiasta ja kiinalaisesta lääketieteestä ja siksi tarjoan niitä vaihtoehtoina myös sinulle. Haluan tarjota kiirettömän ilmapiirin ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan, missä sinut otetaan huomioon yksilönä ja lähimmäisenä. Tämän vuoksi olen aloittanut vastaanottoni myös lääkäriasema Sofianovassa.

Lääkäriksi valmistuin 1997. Koululääketieteen ohella olen opiskellut homeopatiaa vuodesta 1992. Olen myös perehtynyt akupunktioon ja kiinalaiseen sekä antroposofiseen lääketieteeseen.

Minut motivoi lääkäriksi halu auttaa ja kuunnella ihmistä - lähestyä kokonaisvaltaisesti. Koska mielestäni elämä on suurempi mysteeri kuin miksi materialistinen tiede sen ymmärtää, en ole rajoittunut vain koululääketieteen keinoihin, vaan käytän myös muita lähestymistapoja. En näe eri hoitomuotojen välillä ristiriitaa, vaan teosofisen maailmankatsomukseni mukaisesti sijoitan ne eri tasoille. Näin haluan tarjota sinulle syvemmän tien itsesi ymmärtämiseen ja terveytesi ylläpitämiseen. Yhdessä keskustelemalla löydämme sinulle sopivat lähestymistavat tervehtymisprosessisi tukemiseen.

Minulla on aina aikaa Sinulle.